De bästa kreditkorten

Ibland behöver man ett kreditkort för att dryga ut inkomsten ett par dagar eller så är det ett enklare sätt att hålla koll på sina inköp med text bensin eller mat. Att äta och ta sig till jobbet på morgonen är två av de viktigaste sakerna som kostar ganska mycket pengar och kan man vänta med hela utgiften, eller delar av den till slutet av månaden när lönen kommer har man förmodligen bättre chans att hantera kostnaden.

Här har vi samlat ett par kreditkort som är populära idag och har bra erbjudanden till både företag och privatpersoner. Kortrecensioner lånade från kreditkort.me

Swedbank MasterCard

swedbank

Swedbank är en av de största bankerna i Sverige och har över 7 miljoner privatkunder. Lönekonton och andra banktjänster står högst upp på listan men man har också bra kreditkort med en hög maxkredit.

Med Swedbank MasterCard har du 55 dagars räntefri kredit och maxkrediten ligger på 100 000 kr. Kortavgiften ligger på 195 kr per år. Den ränta som tillkommer över den 55 dagars räntefria perioden är:

Effektiv ränta: 10,96 %

Årsränta: 10,70 %

Läs mer: Om Swedbank MasterCard

Remember Card

remember

Re:member Card är ett MasterCard från Barclays Bank och Swedbank. Kortet har ett bra bonusprogram där man kan få sina bonuspoäng som används utbetalda i kontanter eller skicka vidare dem till hjälporganisationen UNICEF. Remember Card har 56 dagar fri kredittid där man inte betalar någon ränta alls men efter är själva krediträntan på 16,24 %.

Maxkrediten ligger på 100 000 kr även här och kortet har en fast avgift på 195 kr per år.

Läs mer: Om Remember Card

Ica Banken

ica

Ica har också gett sig in i kreditkortsbranschen och erbjuder nu olika kort som kan användas i din lokala Ica-butik eller på någon annan butik.

Den bästa förmånen med Ica MasterCard är att man få 1 % i bonus när man handlar på Ica-butiker i landet, annars ligger den bonusen på 0,5 %.

Maxkrediten på Ica MasterCard är 100 000 kr och årsavgiften är lite högre än vanligt, den ligger på 324 kr per år. Kredittiden på kortet är 60 dagar räntefritt och krediträntan är 13,47 %.

Läs mer: Om Ica MasterCard

Comments are closed.